Hvem er jeg?

"Livet er ikke altid let, men det er altid værd at leve. For selv i de mørkeste tider findes der et lys af håb."

BB

   Her på bloggen vil jeg glæde mig til at dele min viden til en bredere kreds. Efter 27 hektiske og spændende år som radiovært, valgte jeg at holde en pause fra radiojournalistikken i 2017. Jeg har dog måttet indse, at jeg har savnet muligheden for at medvirke til kommunikation af viden fra indsigtsfulde mennesker. Som for eksempel inspiration til at overkomme forhindringer og få et nyt syn på livet.

   Derfor har jeg besluttet mig til at genoptage mit interview-virke og bringe udvalgte podcasts her på bloggen.

Der vil også blive lagt links til artikler, som jeg føler vil være af interesse for de læsere, der finder vej til denne blog.


   Som journalist og forfatter stræber jeg altid efter at skabe bøger, der kan engagere og berige mine læsere. Min tilgang er kendetegnet ved en kombination af grundig research og en kreativ tilgang til historiefortælling.


    Jeg mener, det vigtigste fundament for enhver god bog er en solid research. Som journalist har jeg lært vigtigheden af at grave dybt og gennemføre interviews for at få et indgående indblik i emnet eller historien, jeg ønsker at formidle. Denne tilgang anvender jeg også som forfatter. Jeg undersøger nøje de emner, jeg ønsker at skrive om, og sørger for at have en solid baggrundsinformation, så mine historier kan fremstå autentiske og troværdige.


    Samtidig stræber jeg efter at være kreativ og innovativ i min historiefortælling. Jeg ønsker at skabe en unik læseoplevelse for mine læsere, hvor de kan blive revet med af spændende plotlinjer og dybdegående karakterer. Jeg bruger min erfaring som journalist til at finde originale historier og perspektiver, der kan give mine bøger en stemme og et unikt præg.


    En vigtig del af min tilgang er også at lytte til mine læsere. Jeg værdsætter deres feedback og input, da det hjælper mig med at forbedre mig som forfatter og bibringe mig en større forståelse. Derfor er jeg altid åben for dialog og interaktion med mine læsere.


    Jeg er taknemlig for den støtte og interesse, mine læsere har vist mig gennem årene, og det er min ambition at levere bøger, der kan give dem en mindeværdig læseoplevelse.


    Jeg håber, du vil blive beriget og underholdt af mine bøger, og at du vil føle dig inviteret til at opleve mine historier på nært hold.


    Tak for din opbakning og tillid!